Beste gadgets voor ps4 kopen!?

Op zoek naar de beste accessoires en gadgets voor je Playstation 4 console? Hier een overzicht van de top 10 accessoires en gadgets voor je PS4 gameconsole;

Beste gadgets voor ps4!

1. MCDODO USB kabel kopen

Als het heel lang duurt om je PS4 Controller op te laden dan is deze MCDODO onbreekbare kabel geweldig voor jouw! Met de onbreekbare kabel is het zo dat je Huisdieren de kabels niet kapot kunnen bijten, hij is ook 3 meter lang en heeft een 90 graden kop design zodat je minder kabelbreuken krijgt. Je kan ook omkeerbaar opladen dus dit is een MUST-HAVE!

Koop de MCDODO kabel hier!

2. Sandisk Cruzer Ultra kopen

Als je extra ruimte nodig hebt op je PS4 of andere consoles dan is deze Sandisk USB iets voor jou, hij is van goede kwaliteit en kan wel van 16 GB tot 256 GB opslaan! En de USB is uitschuifbaar waardoor hij niet beschadigd wordt en is van hele hoge kwaliteit, wat je van Sandisk wel kan verwachten.

Koop de Sandisk Cruzer Ultra hier!

 

3. Kontrolfreek FPS Inferno kopen

Als je graag First person games speelt of third person op de PS4 of Xbox en je wilt je aim verbeteren dan zijn deze Thumbsticks iets voor jou! De sticks zijn hoger dan normaal en dus ook nauwkeuriger. Dus wil je beter worden? Dan zijn deze Kontrolfreeks de beste keuze voor jou.

Koop de Kontrolfreeks hier!

4. Holy Grips siliconen controller case kopen

Als je vaak zweethanden hebt en je controller steeds uit je handen glijdt dan is dit iets voor jou! Deze Holy grips Case is handig want je hebt meer grip over je controller, als je hem laat vallen heeft het bijna geen schade en het zorgt ook voor minder krassen! Dus als je je controller wilt pimpen en verbeteren is dit iets voor jou!

Koop de PS4 Holy Grips case Hier!

5. PS4 Console skin!

De ps4 is meestal zwart en ziet er dus best wel saai uit, maar met deze Skin kan je je PS4 Pimpen! Deze sticker is makkelijk toe te passen op je controller en PS4 waardoor ze ook bij elkaar passen! De stickers zijn niet prijzig en zijn van goede kwaliteit. Ze zijn beschikbaar voor de PS4 pro en De Ps4.

Koop de PS4 skin hier!

Koop de Ps4 Pro Skin hier!

 

6. PS4 controlleroplaadstation

Als je je PS4 controller moet opladen en je hebt geen goede USB kabel dan is deze PS4 oplaadstation een goede keuze, je kan je controllers makkelijk opbergen en opladen, de laadsnelheid is extreem snel en er zit zelfs een LED scherm op waar je kan zien of de controllers klaar zijn met opladen!

Koop de oplaadstation hier!

 

7. Verticale Ps4 Standaard

De ps4 ligt meestal horizontaal ok je bureau of kast maar als je verticaal wilt laten staan dan kan je deze Ps4 Standaard Kopen! Je ps4 staat stevig en de houder heeft veel ruimte om lucht te laten stromen aan de onderkant! Hij is van goede kwaliteit en is ook best goedkoop dus de moeite waard om te kopen!

Koop de PS4 pro standaard hier!

Koop de PS4 standaard hier!

 

8. PS4 back button attachment

Sony heeft voor de Dualshock 4 een backbutton attachment gemaakt! Deze attachment kan je op de controller zetten en dan heb je 2 programmeerbare knoppen. Dat maakt jouw controller een soort scuf-controller! Deze 2 knoppen kunnen extreem handig zijn in warzone of Fortnite! Dit is dus een must have voor de competitive-player!

Koop hem hier! 

9. Elgato Capture Card

Met deze Elgato Capture Card kan je jouw gameplay opnemen in HD kwaliteit op jouw console! Ook kan je livestreamen door jouw gameplay uit te zenden op jouw PC. Zonder lag-spikes en met jouw favourite stream programma zoals OBS-Streamlabs! Dit is dus de perfecte gadget voor de beginnende streamer.

Koop hem hier!

10. FR-Tec Modpack

Met deze Modpack voor jouw Ps4 controller kan jij van jouw Dualshock 4 een pro controller maken. In deze modpack zitten grips voor de handvaten, Thumbgrips en Trigger-stops! Als je deze modpack combineert met de PS4 back button attachment wordt dit de beste budget controller die je ooit koopt! Ook is het slim om de Mcdodo kabel erbij te gebruiken! Want met de kabel aangesloten op je PC of PS4 krijg je minder input delay! Dit is een van de beste gadgets voor ps4 verkrijgbaar!!

Koop hem hier!