Beste gaming laptop kopen

Beste-gaming-laptop

Een gaming laptop kopen, steeds meer (ook niet) gamers kiezen voor een laptop. Een laptop biedt namelijk veel voordelen.  Maar wat is nu de beste gaming laptop? In dit artikel vertel ik je wat de beste gaming laptop is en waarop je dient te letten als je een laptop om te gamen gaat aanschaffen.

Waarom een gaming laptop kopen

Een gaming laptop kopen is een goede keuze. Vroeger kozen veel mensen voor een desktop computer. Tegenwoordig zijn er veel goede laptops te verkrijgen. Een gaming laptop biedt veel voordelen zoals:

  • Hij is compact en kan makkelijk meegenomen worden
  • Je hoeft de gaming PC niet samen te stellen en een toetsenbord en monitor te kopen
  • Hij bied vaak extra functies aan zoals ingebouwde camera, verlichting ect.

Alles-in-een

Bij een desktop pc moet je ook nog een monitor, een muis en een keyboard aan schaffen. De kosten kunnen hierdoor aardig oplopen.  Bij een gaming laptop is alles in de laptop geïntegreerd.  Zo heb je alles bij de hand. Alleen gaat de batterij van een budget gaming laptop snel op vanwege de snelheid waar alle onderdelen op werken. Daarom is het slim als je altijd aan aan lader speelt.

Waar op letten als je een gaming laptop koopt

Ben je van plan om een gaming laptop aan te schaffen, dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten:

  • De warmte afvoering is een belangrijk punt om aandacht aan te besteden. Een gaming laptop draait zware games en moet daardoor hard werken. Kijk goed naar het aantal en de soort ventilatoren.
  • Let goed op de grafische prestaties. Je wilt namelijk dat alles zo duidelijk mogelijk in beeld komt.
  • Hoe groter het beeldscherm hoe fijner het is om er naar te kijken. Met een groter beeldscherm is gamen prettiger.

Wat is de beste gaming laptop?

Je weet nu waar je op moet letten als je een gaming laptop aanschaft. Ook weet je wat de voordelen zijn. Hieronder heb ik een aantal gaming laptops geselecteerd, welke in mijn ogen het beste zijn.

Asus ROG Strix G15

De Asus ROG Strix G15 is een goede gaming laptop voor mensen met een budget. Deze laptop heeft een 15,6 inch scherm met 144hz. Ook heeft deze Laptop een AMD Ryzen 7 4800H die tot wel 4,2Ghz aankan (normaal 2,9), 16 GB ram geheugen dat geüpgraded kan worden naar 32GB en een NVIDIA GeForce GTX 1650. Hierdoor levert deze laptop goede performance op hoge grafische instellingen. Deze laptop komt met de prijs van €999,00.

Acer Predator Triton 500

De Acer Predator Triton 500 is een goede laptop met goede specificaties. Deze laptop heeft een 15,6 inch scherm met alweer 144hz. Ook heeft deze laptop 16 GB ram, een Intel I7-10750H die tot 5Ghz aan kan (normaal 2,6) en een Nvidia GeForce RTX 2070 en een 1 TB SSD. Deze laptop bevat RGB verlichting en is van hoge kwaliteit wat je kan verwachten van Acer. Deze laptop is te koop voor €1499.

MSI RAIDER GE76

De MSI RAIDER GE76 is een 17,3 inch gaming laptop met een 240Hz beeldscherm. Deze laptop is perfect voor de gamer die een high end gaming laptop wilt. Deze laptop heeft extreem mooie RGB verlichten en heeft ook een NVIDIA GeForce RTX 3070, een i7-11800H met 8 cores en tot wel 4,6 Ghz (normaal 2,3). Ook heeft deze laptop een SSD met 2TB geheugen en 16 GB ram geheugen. Deze gaming laptop kost €2399 en is dat echt wel waard.

ASUS TUF Gaming F15

De TUF Gaming F15 is een perfect instap model voor de beginnende gamer. Deze laptop is van goede kwaliteit met een 144hz 15,6 inch monitor. De laptop kost €799 en bevat een Intel Core i5-10300H, 8GB ram geheugen, een 512GB SSD en een NVIDIA GeForce GTX 1650. Je kan bijna geen enkele gaming laptop kopen voor deze prijs die zo goed is.

Game accessoires kopen voor laptop

Wil je echt comfortabel en degelijk kunnen gamen op je laptop? Overweeg dan de volgende accessoires bij je laptop te kopen;

Deze accessoires zullen bijdragen aan comfort en een optimale game ervaring. Zeker de aanschaf waard(!) Voor meer tips over hardware en gaming laptops kun je terecht op hardwaretips.nl. Hardwaretips.nl is een website waar je veel informatie vindt wat jouw keuze vereenvoudigd. Heb je jouw gaming monster gekocht? Kom dan zeker eens langs op de Discord server van Killz gaming community.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.