Borderlands 3 kopen

Borderlands 3

Borderlands 3 kopen

Gearbox, Epic games en 2k games hebben een nieuw spel gemaakt in de game-serie Borderlands: Borderlands 3. Epic games heeft meer spellen uitgebracht net zoals Fortnite! Het spel is het 5e spel uit de game-serie en originele prijs was rond de 59,99€, de deluxe edition rond de 69,99€ en de super deluxe edition ongeveer 89,99€.

Hoe werkt het spel?

Er is keuze om tussen 4 karakters te kiezen: Moze the Gunner, Amara the Siren, Fl4k the beastmaster en Zane the operative.
(Hier de trailer https://youtu.be/R4tL5JY49cw )

Ook zijn er een paar oude Characters uit de vorige games teruggekomen: Lilith, Maya, Mordecai, Brick en Zer0. Ook andere karakters komen terug: Marcus, Tiny Tina (nu gewoon Tina) Ellie, Sir Hammerlock, Claptrap en Moxxi met nu een hele grote bar.

Er is ook een ruimteschip (Sanctuary 3), dat ruimteschip is jouw basis waarin dus Moxxi’s bar zit, Crazy Earls Black Market met ook een eigen kamer waarbij je wapens kan ophangen. Er is een DLC voor iedereen die Borderlands 2 heeft die het verhaal verder vertelt vanaf Tales Of The Borderlands, het is eigenlijk een bruggetje naar Borderlands 3.

Het spel heeft ook nieuwe functies bijvoorbeeld als je een Melee attack doet tegen een barrel vliegt die barrel vooruit waarbij je hem in de lucht kan laten ontploffen. een ook elk wapen heeft een andere ability bijvoorbeeld: Maliwan kan tussen Elementen switchen. Het spel is dus een vernieuwde versie van de oude borderlands spellen en heeft veel nieuwe functies! Ook is er ook een groot arsenaal beschikbaar! In totaal zijn er wel 1 miljoen variaties van wapens beschikbaar!

Wil je Borderlands 3 Kopen?

Koop Borderlands 3 hier bij Bol.com