CSGO E-sport team
CSGO E-sport team

CSGO E-sports team joinen

Zoek jij een CSGO E-sports team? Dan zijn wij de gaming community voor jou. Counter-Strike: Global Offense is misschien wel een van de meest gespeelde schietspellen die er is. Het doel van het spel is om als Terroristen een bomb te plaatsen waarbij je als Counter Terroristen het moet voorkomen dat deze bom geplaatst is. Dit kan je doen door de Terroristen uit te schakelen of door de Bom te ontmantelen! Dit spel is heel strategisch en wordt ook professioneel gespeeld. Dit professioneel spelen noem je ‘E-sports’ en dit speel je teamverband. Wij bij Killz Gaming Community hebben ook een CSGO E-sports team, wij zijn op dit moment op zoek naar de beste CSGO spelers om ons team te versterken. Ben je geïnteresseerd? Join onze discord hier! Ook kan je deze discord joinen om gewoon een leuk potje deathmatch te spelen, of andere games! Als E-sport spelen wij toernooien en zorgen wij dat we samen als team beter worden in het spel.

Hoe join je het CSGO E-sport team?

Wat moet je kunnen
1. Je moet goede ‘in-game sense’ hebben.
2. Je mag niet toxic zijn.
3. Je moet goede aim, crosshair placement en map-knowlegde hebben.
4. Je moet goed zijn in engels.
5. Je moet goede call-outs hebben en samen kunnen werken.
Hoe join je?
1. Stuur mij (KGC CelectraYT#6939) een bericht op discord en wij doen tryouts OF maak een youtube video met #killzRc, deze youtube video moet een CSGO montage zijn, met jouw eigen clips.
2. Wacht totdat ik je een bericht stuur, dan zal je weten of je in de clan zit of niet!

Oorsprong van de clan

KGC was vroeger ook een andere clan, dit was DaPro (dutch angels pro), wij waren een van de beste clan OOIT in het spel Warrock. Ook speelden wij toen al CSGO, Call of Duty en andere schietspellen. En nu is de clan terug onder een nieuwe naam!

Welke andere games spelen wij als E-sport?

Ook kan je de E-sport joinen als een speler van een ander spel. Dit zijn de spellen die wij momenteel spelen als E-sport: