DOWNLOADEN MET TORRENTS

Let op: Het downloaden of verspreiden van auteursrechtelijke Pirate_Baybestanden is verboden! Download alleen iets waar je het orgineel van bezit!

Om te beginnen met downloaden moeten we eerst het programmatje Utorrent Downloaden.

Als je UTorrent hebt geïnstalleerd start je het programma op, je krijgt dan een venster te zien waarin je wordt gevraagd naar je internetverbinding, je kunt gewoon de standaardsinstellingen gebruiken, of natuurlijk even de juiste verbinding opgeven. (Wil je jou internet snelheid weten? Test hem HIER)

Om te beginnen met downloaden met behulp van UTorrent ga je naar een website zoals The PirateBay (of Torrentz) om een .torrent download te zoeken.

Als je op The PirateBay zoekt naar een download via de zoekbalk, krijg je een lijst met resultaten, klik vervolgens 1x rechtsbovenin op SE (seeders/delers) nu zul je zien dat de resultaten aflopend weergegeven worden. Zo komen de downloads met de meeste seeders/delers bovenaan (hoe meer delers des te hoger de kans dat het een goede kwaliteit download is en des te sneller de download snelheid!) Heb je een download gekozen? Klik dan op het rode magneetje en vervolgens bevestig het openen van de torrent d.m.v. utorrent, en je download start vervolgens van zelf! Mocht je geen zoekresultaten hebben dan kun je altijd via google naar torrents zoeken.

Heb je een download gevonden en gestart? Dan zie je je download in het hoofdscherm van uTorrent, het duurt even voordat je download zijn hoogste download snelheid heeft behaald want er moet namelijk eerst verbinding met de seeders worden gemaakt. Je zult zien dat het downloaden steeds sneller gaat! Voor meer informatie verwijzen we je naar Google.

Veel plezier met downloaden!