Fortnite Battle Royale

Fortnite is het meest gespeelde spel ooit, iedereen kent het of heeft er wel van gehoord, hier leggen wij uit wat Fortnite Battle royale is en hoe het werkt.

Hieronder een Fortnite montage...

Wat is Fortnite Battle royale!?

Wat is Fortnite Battle royale?
Fortnite Battle Royale is een gamemode in het spel Fortnite, in Battle royale moet je zorgen dat je de laatste persoon bent die over bent. Dit gebeurt met behulp van wapens en een bouwmenu. Om het potje spannend te houden is er een storm, deze storm doet damage en je kan er aan dood gaan. Deze storm zorgt ervoor dat alle mensen bij elkaar komen en dat het spel niet te lang duurt.

Hoe werkt Battle royale?

Battle royale werkt zo: je springt uit een vliegende bus (in de game de Battle Bus) , dan land je in een map waar wapens liggen die je moet verzamelen. Het enige wat je aan het begin hebt is een pickaxe waarmee je dingen kapot kan maken en materialen krijgt. Met deze materialen kan je dingen bouwen, als je net nieuw bent is het zo dat je alleen een muurtje plaatst maar als je wat beter bent. Dan vecht je en bouw je tegelijk, dat heet een: "build fight". Deze muren, trappen vloeren en piramides die je bouwt kan je ook "editen" je kan er dan een deur of raam in maken. Er zijn dus 100 mensen in een map en je moet als laatste overblijven, als dat lukt heb je een victory royale. Als je geen zin hebt om te "tryharden" maar je wilt beter worden kan je Creative spelen, dit is een gamemode waarin je je eigen eilanden kan maken en je eigen gamemodes kan maken: van gun game tot parkour, het kan allemaal!

V-bucks

In fortnite hebben ze ook een eigen "currency": v-bucks, hiermee kan je dingen kopen waarmee je poppetje er anders uitziet, van Kleding tot Gliders! Je kan bijna alles wel aanpassen. Deze dingen die je koopt hebben geen invloed in je game waardoor het dus geen "pay to win game"is. 1000 v-bucks kost ongeveer 10$ dat moet je via playstation tegoed doen

Fortnite Battle Royale V-Bucks

Koop The Last Laugh bundle hier!

The Last Laugh bundle is een fortnite bundle waarbij je veel cosmetische items krijgt en 1000 v-bucks.
Je krijgt:
- The Joker (skin)
- Poison Ivy (skin)
- Midas Rex (skin)

- Laugh Riot  (backbling)
- Back Bloom (backbling)
- Midas Crest (backbling)

-Bad Joke(Pickaxe)
-The Joker's Revenge (Pickaxe)
- Ivy Axe (Pickaxe)
- Kingmaker (Pickaxe)

- Pick a card (emote)

Battle Royale gamemode