Game server huren
Game server huren

Gameserver huren? Een eigen gameserver huren heeft veel voordelen ongeacht voor welk spel je wilt gaan huren. Of het nu om een minecraft server of GTA server gaat, met een eigen gameserver ben jij de baas en bepaal je zelf de spelregels op de server. Zo kun je op een eigen gameserver bijvoorbeeld gmods installeren of (mincraft-) plugins. Ook is een zogenaamde voice-server huren populair bij onliner gamers. In tegenstelling tot bv. Skype heb je met een bv TeamSpeak of Ventrilo Server 24 uur per dag een online server (IP-adres) waar jij met je gamevrienden en clan mee kunt verbinden.

Tip: Wil je liever real life gamen? Lees meer over een lasergame en NERF spel

Gameserver huren Nederland
Gameserver huren Nederland

Dedicated game server huren

De beste gameservers zijn de zogehete “dedicated game server” deze servers huur je priv√©. Tegenover de goedkope “shared servers” heb je met een dedicated server een eigen computerserver tot je beschikking en dus een eigen “rackspace” in het datacenter. Neem je een dedicated gameserver af in bv Amsterdam dan staat er 24 uur per dag een server online die helemaal in jou beheer is. Zo kun je genieten van prima performance en internet bandbreedte. De serverruimte is voorzien van A-klasse¬†koeltechnieken, voorzien van noodstroom degelijke¬†beveiliging. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over serveraanvallen zoals DDoS.
Ook is de netwerkinfrastructuur vaak van hoge kwaliteit. Bij een dedicated server krijg je  game-interface waarin je een x aantal gameservers kunt instellen en beheren. Denk aan servers voor games zoals: Battlefield, Call of Duty, Counter Strike, Medal of Honor, Unreal en natuurlijk MineCraft.. Naast deze games zijn er  nog tientallen servers die je kunt huren. Om deze te checken kun je op de banner klikken:


Dedicated gameserver huren

Game server hosting Nederland

Bij¬†gameservers die je af kunt nemen van onze jarenlange partner hebben een lage ping en jitter. Je kunt kiezen uit diverse serverlocaties en natuurlijk is het Nederlandse Amsterdam er daar √©√©n van. Naast een Gameserver uit Nederland kun je ook kiezen uit tientallen andere servers verdeeld over landen wereldwijd. De te huren servers zijn dus van prima kwaliteit en garanderen een stabiele gameplay. Wil je eerst testen voor dat je een server gaat huren in Nederland of daar buiten? Ook de gratis te gebruiken Demoservers zijn onder andere in Nederland ge√Įnstalleerd.

Gameserver goedkoop
Gameserver goedkoop

Gratis game server “huren” XD

Een gratis¬†gameserver huren is de wens van veel gameserver-administrators maar om echt te kunnen genieten van je gamingserver is een gratis server niet aan te raden.. Weinig slots op je spelserver, lagg, beperkte mogelijkheden en geen uptime garantie’s zijn enkele van de grote nadelen die je ondervind bij een gratis game server.

Gameserver huren bij Killz Gaming Community <3

Een gameserver huren kan niet bij Killz Gaming Community zelf maar wel bij onze vertrouwde partner! Killz heeft al jaren game ervaring en garandeert je een prima game ervaring op de servers van onze Gameservers partner:


Gameserver hosting Nederland