Gaming monitor kopen? Killz Gaming Community helpt je op weg. Als je een gaming PC samenstelt heb je natuurlijk een beeldscherm nodig. Een goede monitor ziet er veel beter uit tijdens het gamen en voelt fijner aan jouw ogen. Ook kan een monitor jouw gaming setup bijzonder maken. Daarom hebben wij bij killz een lijst samengesteld van de 5 beste gaming monitoren! Deze monitoren verschillen van type gamers, je hebt er bijvoorbeeld een voor de die-hard FPS gamer of iemand die een spel in 4k graphics wilt spelen! Wij letten dus op resolutie, reactietijd en hoeveel hertz de monitor heeft. 1hz (hertz) geeft aan dat er 1 frame per seconde afgespeeld kan worden. Hoe meer hertz, hoe meer frames er per seconde er worden laten zien. Natuurlijk moet je er ook er rekening mee houden hoeveel FPS je pc aan kan. Het is bijvoorbeeld niet slim als je 240hz hebt als je PC maar 60 fps aan kan. Als je meerdere monitoren hebt is het ook aanraad baar om je monitoren op 60hz te zetten buiten de monitor waarop je jouw spellen speelt. Waarom? Dit zorgt er voor dat je videokaart maar op een monitor hard hoeft te werken en minder hard werkt op de andere. Ook zorgt een betere resolutie ervoor dat jouw beeld er beter uit ziet. Op de markt zijn bijna geen 8k monitoren dus 4k is ongeveer het beste wat je tegenwoordig kan krijgen. Ook kan je voor een Ultrawide monitor gaan of een curved monitor, er is keuze genoeg! Gaming monitoren komen ook met verschillende functies bijvoorbeeld kleuren correctie, draaibaar scherm, USB ports en nog veel meer!

Gaming monitor kopen

LG 32UK550

De LG 32UK550 is een 4k monitor van hoge kwaliteit. Daardoor is het een perfecte keuze voor console gamers op een PS4 pro, PS4, Xbox one X en Xbox series X vanwege de 4k support  Deze monitor heeft ingebouwde speakers, 2 HDMI aansluitingen en is in hoogte verstelbaar! De resolutie is 3840 bij 2160 pixels en heeft een beeldverhouding van 16:09. De monitor heeft een refresh-rate van 60 hz en heeft een grootte van 32 inch! Je kan deze monitor kopen voor de prijs van €315

MSI Optix c24c4

De MSI Optix c24c4 is een gaming monitor van goede kwaliteit voor de next-gen of PC gamers. Met 144hz is het scherm heel vloeiend en vanwege de buiging in het scherm lijkt het alsof je diep in het spel zit! Ook heeft deze monitor 1ms reactie-tijd en kan gebruikt maken van AMD Freesync. Goede kwaliteit kan je wel verwachten en dat krijg je ook voor de prijs van €179. Ook het is beeld heel scherp door full HD resolutie, en is een hele populaire keuze tussen gamers. Dit is verwachtbaar van het merk MSI, dit merk organiseert en sponsort heel veel E-sport competities en toernooien! Dus kwaliteit krijg je altijd wel

LG 27GN750 Ultragear

De LG 27GN750 Ultragear is een monitor perfect voor de tryhard gamer met een NVIDIA videokaart! Deze monitor heeft support voor G-sync en heeft 240hz. Ook is deze monitor 27 inch en heeft een beeld kwaliteit van Full HD. Deze monitor heeft geen ingebouwde speakers en is kantelbaar en in hoogte verstelbaar! Ook al heeft deze monitor geen ingebouwde speakers is het nogsteeds het geld waard! Deze monitor is perfect voor competitieve gamers en is goedkoop voor een monitor van 240hz. Met 240hz heb je een extreem vloeiend beeldscherm en voelt heel fijn aan aan de ogen.

Samsung Odyssey G9 Neo

De Samsung Oddyssey G9 Neo is een Ultrawide monitor perfect voor het gamen of workstations. Met een grootte van 49 inch is dit scherm gigantisch, daardoor kan je er meerdere tabbladen tergelijk op openen voor de perfecte workflow of kan je CSGO op een extreem wijd scherm spelen. Het scherm ziet er futuristisch uit en wordt de parel van jouw gaming setup. Deze monitor heeft een resolutie van QHD, een refresh-rate van 240hz en een reactietijd van 1ms. Dit scherm heeft ook 2 HDMI slots en 2 usb ports. En nog veel andere functies! Helaas komt deze monitor met een hele hoge prijs…. maar dat is het wel waard.

Acer Nitro RG0

De Acer Nitro RG0 is een gaming monitor voor console spelers die een snelle en mooie monitor willen. Met een refresh rate van 60 en 1ms reactie tijd is dit dus perfect voor de gamers op ps4 en xbox one. Deze monitor heeft een resolutie van full HD en is 27 inch groot. Ook is deze monitor energie zuinig, de monitor is een goede koop met de prijs van 219€. Deze monitor is van goede kwaliteit en is goed voor de beginnende gamer.