Gaming muismat kopen? Met een goede gaming muis moet ook een goede muismat komen, zonder een goede muismat functioneert de sensor van jouw muis minder goed. Ook voelt het vaak minder fijn aan om met jouw muis te bewegen! Daarom hebben wij een lijstje samengesteld van de beste gaming muismatten die te verkrijgen zijn! Deze muismatten zullen komen in verschillende formaten en met verschillende functies! Van RGB verlichting tot waterdicht, ze hebben het allemaal! Ook hebben wij pagina’s over hoe jij jouw gaming pc moet samenstellen! Of welke gaming muizen en toetsenborden goed zijn!

Voordelige-gaming-muismat-aanbiedingen

 

Steelseries QcK game muismat

De steelseries QcK is een gaming muismat van rubber en doek. Deze muismat komt in 3 maten: small (25×21), medium (32×27) en large (45×40). Deze muismat is van hoge kwaliteit, dit kan je verwachten van Steelseries. Deze muismat is een goede aankoop voor hardcore gamers maar ook voor kantoorwerk! Deze muismat komt voor 10 tot 30 euro, dit is afhankelijk van de grootte waarin je hem haalt natuurlijk!

Gaming muismat Razer Goliathus Chroma

De Razer Goliathus is een popuaire keuze onder gamers die een game muismat willen kopen met RGB verlichting! Deze RGB verlichting kan via het Razer Synapse aangepast worden. Net zoals de vorige muis heeft deze ook meerdere formaten: 35,5 x 25,5cm (€32,90) en 92×29,4 (€57,49). Deze muismat is van kunststof en van goede kwaliteit.

Corsair MM200 Extended Edition muismat kopen

De Corsair MM200 is een grote gaming muismat waar je ook je toetsenbord op kan leggen. Deze muismat zorgt voor nauwkeurigheid en slipt niet weg op jouw bureau. Ook is deze muismat gemaakt van rubber en stof, met een lengte en breedte van 30 x 93cm is dit een mooie muismat voor bij jouw gaming setup. Deze muismat komt met de prijs van €34,39.