Gaming toetsenbord kopen met advies van Killz Gaming community. Elke gamer heeft een goed toetsenbord nodig, zonder een goed toetsenbord heb je veel input delay, dit input delay is de tijd tussen het moment dat jij jouw toets in drukt en dat de PC reageert. Deze delay kan in-game het verschil zijn tussen leven en dood. Ook heb je toetsenborden in verschillende maten en soorten. Bij killz gaming community hebben wij de 10 beste gaming toetsenborden uitgekozen!

 

Ducky One 2 Mini

De Ducky One 2 Mini is een extreem populair gaming toetsenbord, dit toetsenbord heeft Cherry MX Silent switches. Deze switches zijn Lineair, waardoor je altijd de zelfde druk hebt. Ook is dit een 60% toetsenbord, dit betekent dat je geen nummerknoppen aan de zijkant hebt en dus ook geen functie toetsen. Hierdoor is het toetsenbord heel compact. Ook krijg je 10 extra keycaps in een willekeurige kleur (rood, geel, blauw of groen). Dit toetsenbord is verkrijgbaar voor de prijs van    € 119,00.

Ducky-One-2-Mini-vs-Anne-Pro-2

Razer Huntsman Elite

De razer Huntsman Elite is een goed en mooi toetsenbord. Dit toetsenbord is fullsize waardoor hij 108 knoppen heeft, waarvan 4 mediatoetsen. Ook bevat dit toetsenbord Razer Clicky Opto-mechanical switches, deze switches zijn dus extreem precies en kunnen tot wel 100 miljoen Toetsaanslagen aan! Er zit ook een magnetisch polskussentje bij voor extra comfort. Dit toetsenbord maakt gebruik van Razer Synapse waardoor je de RGB verlichting kan programmeren in de App. Het toetsenbord is verkrijgbaar voor € 189,00. Ook is dit het #1 best-selling keyboard in de Verenigde Staten

razer-huntsman-elite

 

Razer Cynose V2

De Razer Cynose is het goedkoopste toetsenbord op dit lijstje, met de prijs van € 48,90 is het een extreem goede keuze. Dit toetsenbord is fullsized, heeft membrane switches en heeft net zoals het vorige toetsenbord RGB verlichting via Razer Synapse. Dit toetsenbord is dus perfect voor een gamer op een budget.

Razer-Cynosa-V2

Steelseries Apex 7 TKL

De Steelseries Apex 7 TKL is een beroemd toetsenbord onder gamers. Dit toetsenbord van steelseries heeft geen nummertoetsen (TKL) en heeft Steelseries QX2 Red switches, het toetsenbord heeft RGB verlichting en een afneembare polssteun. De kabel die bij dit toetsenbord zit is 2m lang en van hoge kwaliteit. Door al deze verdient dit toetsenbord de reputatie die hij heeft. Hij is verkrijgbaar voor € 156,90.

Steelseries Apex 7

Corsair K70 RGB MK.2

De Corsair K70 RGB MK.2 is een aluminium toetsenbord met Cherry MX switches. Dit toetsenbord is fullsized en heeft mediatoetsen, hierdoor kan je jouw muziek op pauze zetten met 1 simpele knop. Ook worden 2 sets extra keycaps meegeleverd (WASD en QWERDF). De kabel is 1,8m lang en het toetsenbord kan tot 50 miljoen toetsaanslagen aan. Met de prijs van € 159,00 is dit toetsenbord al het geld waard wat je ervoor betaalt.

Corsair K70 RGB MK.2