GTA 6 leaks

Rockstar Games kwam in 2012 met GTA 5, dit jaar komt er een grote update in GTA V . Er is nog door rockstar niks gelekt over GTA 6 maar hier staan alle feiten en geruchten op een rij!

GTA 6 leaks
GTA 6 leaks

GTA 6 komt sowieso uit

Er zijn genoeg mensen die zeggen dat GTA 6 niet uit komt maar wat hun zeggen is niet waar, als je grandtheftauto6.com opzoekt is het zo dat je naar de officiele GTAV website gaat. Dus dat betekent dat Rockstar al bezig is met GTA 6. Dit gebeurt pas in de verre toekomst, nu krijgen wij een grootte update in GTAV met zelfs een nieuwe heist! Dat is zo omdat dit jaar de Playstation 5 en de Xbox series X uitkomen. Mensen die geen upgrade willen maken naar de nieuwe playstation of Xbox kan ik nog niet gerust stellen.

 

GTA 6 Map

Niemand weet nog wat voor map GTA 6 heeft. Veel mensen hopen dat de map zich in Mexico of Miami afspeelt. Dit zullen we in de naarbije toekomst zien

Stemacteur bevestigt game

Jorge Consejo heeft geleaked dat gta 6 er aan komt, Jorge heeft in verschillende series gespeeld als acteur. In zijn CV stond voor een uur dat hij als “the mexican” heeft gespeeld in GTA 6. Na een paar uur werd dit eraf gehaald.

GTA 6 pre-orderen

GTA 6 pre-orderen kan dus nog niet maar wanneer de pre-order functie uit zal komen. Zou dat hier kunnen.

GTAV kopen

Als je nog GTAV wilt kopen kan dat ook:

 

Voor meer GTA nieuws en tips, hou deze website dan in de gaten:

TOP 10 tips om geld te krijgen in GTAV

GTAV Money glitch!