E-sports team
KGC E-sports team

KGC E-sports team

Bij Killz Gaming Community hebben wij een groeiend E-Sports team. Met dit E-Sports team doen wij mee met toernooien in verschillende games! Wij zoeken op dit moment de beste spelers om ons team te versterken. Dit kan je doen door onze discord te joinen! Als je op de discord komt kun je “tryouts” doen om een E-sport member te worden. Hiervoor moet je “extreem” goed zijn in een spel en je moet ook serieus zijn! We hebben zowel Nederlandse als Engelse spelers online.

E-sport games

De games die wij spelen als E-sport zijn:

Als je een speler van één van deze games bent dan kun je proberen een ‘E-sports team member’ te worden. Ben je niet goed genoeg? Geen probleem, dan kan je altijd nog gezellig als KGC clan lid meespelen. De discord server joinen om gewoon een leuk potje mee te gamen mag natuurlijk ook 🙂

Hoe join je het E-sports team?

Om het E-sports team te joinen moet je goed zijn in het spel. In de discord server heb je bepaalde channels die laten zien wat de benodigdheden zijn om een van de nieuwe members te worden. Ook kan je op youtube een video maken met #killzRC in de titel en jouw discord tag in de beschrijving. Deze video moet 100% uniek zijn. Met jouw in-game skills of jouw content!