Fortnite E-sports team
Fortnite E-sports team

Wij hebben ook een internationale Fortnite Clan website: Killz.org!

Fortnite E-sports team

Fortnite E-sports team

Fortnite clan. Killz had vroeger een gaming clan genaamd: "DaPro" (Dutch Angels Pro). Deze stond onder leiding van Celectra.

Celectra zijn zoon (Ook onder de naam Celectra) heeft de clan inmiddels overgenomen in een nieuw jasje gestopt: de "KGC" aka. Killz Gaming Community. clan!

Deze Fortnite clan domineert cash-cups en clan-wars, ook geven wij spelers die hier nog niet aan toe zijn een kans om beter te worden. Dus als je de volgende Fortnite clanmember wilt worden van de clan. Join Discord!

Wil je niet onze clan joinen maar gewoon onze Discord server bezoeken? Schroom dan niet, ook jij bent van harte welkom 👍

Hoe join je de clan

  1. Join onze Discord
  2. Stuur een Recruiter of Owner een bericht in #clan-tryouts of stuur een video in #rc-submissions
  3. Één van de Owners of Recruiters zal een 1v1 met je doen en kijken of je "clan-waardig bent". Dit houd in dat je een goed werkende game pc of console hebt, gezellig bent en vooral dus niet toxic bent.
  4. De Recruiters zullen waar nodig de owners een bericht sturen en overleggen wij of je de Fortnite clan mag joinen.
  5. Ben je toegelaten? Je kan in 2 groepen komen:"Generic KGC members" en "E-sport KGC members"

    Als je in het E-sport team komt behoor je tot de besten van onze KGC Fortnite clan. Met deze rank zal je als het eerste worden gekozen met clanwars en Fortnite toernooien ed.

    Als je in het Generic team komt ben je vooral een member voor de gezelligheid en zul je eerst verder moeten bewijzen tot je op ons E-sport niveau zit.

Oorsprong van de KGC clan

De oorsprong van Killz Gaming community is de "DaPro" warrock clan. Deze clan was een van de beste warrock clans ooit! Ook speelden wij Fifa en veel meer andere games.. Maar nu is de clan terug op Fortnite. De 2e generatie brengt de oude DaPro clan weer tot leven met een nieuw spel! Dus hou je van online chillen, een potje gezellig gamen of een potje te "tryharden?" in teamverband? Dan is deze clan echt wat voor jou.

Fortnite Clanwars & Cashcups

Als je al in een andere Fortnite E-sports team zit dan kan je ook clanwars tegen ons doen, stuur mij (KGC CelectraYT#6939) op discord een DM en join de discord

Je kan ook met onze members spelen zonder dat je de clan joint. Join de discord en vraag in een bepaald game channel of iemand wilt spelen.