Lasergamen? lasergame goedkoop met een lasergun

Lasergame kopen

Lasergamen

Lasergamen (Light Strike)

Wat Lasergamen is? Een Lasergame is een schietspel welke je speelt met vrienden die allemaal een lasergun (pistool) hebben, Met behulp van draagbare targets kun je je vrienden afschieten met je lasergeweer. Ben je geraakt? Dan ben je uit het spel en moet je wachten tot je mede soldaten en tegenstanders zijn uitgevochten met hun laserpistool (schadeloze laserstraal). Stop met die onrealistische computerspellen en maak een frontlinie van je zolder, woonkamer, achtertuin of dichtbij gelegen bos! Lasergame kopen? Bestel nu jou eigen lasergames van het populaire merk LightStrike en begin morgen nog met lasergamen! Je vrienden zullen je dankbaar zijn!

Lasergamen op een echt Lasergame-arena

Wil je misschien eerst eens in levendelijven ervaren hoe vermakelijk een potje lasergame kan zijn? Als je een echte Lasergamearena bezoekt zul je ongetwijfeld los gaan op dit virtuele slagveld. Speel met je vrienden of collega’s met verjaardagen of bedrijfsuitjes en laat je mede troepen¬†zien “uit welk hout jij als soldaat bent gesneden”. Een van de beste locaties van Nederland om een dagje te “laseren” ligt in Utrecht.¬†Ga een dagje uit naar de grote voormalige¬†fabriek¬†Kartfabrique en je kunt naast lasergamen op 3 etages o.a. ook karten, ontsnappen uit escape rooms ¬†en nog veel meer top-entertainment!

Lasergamen met eigen Laser gun

Lasergamen te duur of niet in jouw regio? Vanaf nu kun je jou eigen lasergame¬†kopen.¬†Koop nu een set van 2 laser¬†guns¬†voor slechts ‚ā¨65,00. Koop hier je eigen lasergame en¬†ga de strijd aan met je vrienden waar en wanneer jij een¬†lasergame wilt spelen. Laser guns zijn er in vele soorten en maten. Je kunt ook diverse accessoires aansluiten op je laser-gun. Laser gun kopen kan in de Bol.com webshop.

 

laser gun aanbieding

 

Lasergame kopen? Waarom?!

Om naar een lasergame locatie te gaan is duur en tijdrovend. Met de Light-strike lasergame kun je van je achtertuin een lasergamelocatie maken. Doe in huis de lichten uit en maak er een spannend potje oorlog van. De lasergame van Light strike is al vanaf 8 jaar en is ongetwijfeld een verwelkomt cadeau voor elke jongen of stoere meid! Schaf nu jou eigen lasergame aan en speel je eigen Call of Duty & Battlefield na!

Laser gun Light Strike video (lasergame)

Lasergame aanschaffen

Je eigen laser game kopen is nu een makkie en ook nog eens super betaalbaar! Voor nog geen 70 euro heb je al een setje laserguns in huis en kun je je de hele dag uitleven in de achtertuin of in het park/bos. Word een echte soldaat en schiet je vrienden aan flarden met deze real-life FPS-game (First Person Shooter). Na de betaling heb je de bestelde artikelen meestal de volgende dag al in huis.

Lasergun kopen

Lasergun kopen? Naast laser pistolen, geweren en accessoires kun je nu je hele uitrusting compleet maken in de webshop, bestel naast je lasergun ook NERF pistolen en vele andere coole vuurkracht.

>>> GA NAAR DE WEBSHOP <<<

LASER GAME

“Wat moet ik mijn kind geven? ‘ De Light Strike laserguns zijn¬†de consumentenversie van laser tag (laser-tikkertje) . Het komt met een pistool en een plastic bol voor doel trainingen (De batterijen zijn niet inbegrepen).

Spelen met dit high-tech speelgoed is leuk, maar de ouders worden gewaarschuwd als je niet van plan bent mee te spelen in het vuur-gevecht:
Dit speelgoed is behoorlijk luidruchtig.
(Volumeknop en oordopje aansluiting optioneel)

De Assault Striker DCR-012 heeft een sci fiction patroon aan de buitenkant. Het pistool heeft veel “touch”¬†gevoelige¬†toetsen.

Het klaarmaken van de Assault Striker D.C.R-012 vergt een kruisschroevendraaier en vier AA-batterijen voor het pistool, en drie AAA-batterijen voor het Strike Target (het laserdoel)

De Laser Strike is niet zo zwaar, en het is vrij nauwkeurig. Het heeft een bereik van circa 10 meter. Aanzetten¬†van het geweer, vereist slechts een vingerbeweging. U kunt maximaal 4 spelers in een all-out deathmatch en tot 4 teams in een team deathmatch. De functies op het pistool doet me denken aan een bepaalde sci-fi first-person shooter (zoals Halo). Er is een schild knop, die eventuele schade die je kan nemen wanneer geactiveerd halveert, en de ingebouwde gezondheid meter tracks hoeveel schade je hebt (functies het pistool ook als de tag sensor) genomen. Er is ook een wapen selectie knop waarmee u kunt wisselen tussen verschillende “wapen” modi om u te helpen met uw strategie-tenzij je net als om-en-gun run.

Laser: Het is de standaard wapen modus die veel vuurkracht niet bieden, maar je zult in staat zijn om uw foto’s uitstappen sneller.

Stealth: Deze optie stelt u in staat om te schieten met dezelfde kracht en frequentie als de Laser Strike, maar uw foto zal worden gedempt.

Pulse: Deze modus met gebruik van je ammo sneller en heeft een langere vertraging tussen de ontploffing, maar het packs veel meer schade per schot.

Rail: Dit wapen modus biedt nog meer vuurkracht, maar gaat ook door munitie snel en er is een langere vertraging tussen de opnamen.

Sonic: Deze modus is de grootste “wapen” in je arsenaal, het verpakken van de grootste bedrag van de schade, maar je zult gaan door middel van munitie snel en er is een lange vertraging tussen ontploffing.

De Assault Striker D.C.R-012 heeft ook ruimte voor uitbreiding opties, zoals de Vijand Scanner, Scope, Rapid Fire System, en Refractor Launch System, dat rijkere kinderen een voorsprong tegen hun concurrentie kunnen geven.

Als er veel kinderen in uw buurt, dit cadeau is zeker een goede koop, vooral als het een gecoördineerde inspanning tussen de andere ouders. Ik had veel plezier spelen met het, lopen rond het kantoor (na het werk uur) en in wezen skeet-opnamen met de plastic bol.

>>> GA NAAR DE WERBSHOP <<<

Lasergame kopen