Lasergame

Lasergamen is een populaire bezigheid bij kinderen, tieners en jong volwassenen. Net als paintballen is lasergamen een soort levensecht schietspel waarbij het de taak is om de tegenstander(s) of te wel target(s) uit te schakelen. Lasergamen word vaak in een hal, loods of in de bossen gedaan in een realistische situatie zoals wij die in oorlogsgebieden ook kennen. Lasergamen is geheel veilig en werkt slecht op lichtsignalen. Iedere deelnemer draagt een doel (target) welke oplicht wanneer de tegenstander met zijn lasergun het target raakt. Er zijn vele verschillende soorten lasergames, zo zijn er pistolen, geweren en veel verschillende soorten accessoires beschikbaar.

Meer info: https://killz.nl/tag/lasergame-kopen/

Laser game
Laser game

Lasergamen op locatie

Doorgaans word lasergamen gedaan op locatie bij een gespecialiseerd bedrijf welke lasergamen beschikbaar maakt op een speciaal ontworpen terrein. Omdat er niet overal in Nederland lasergamelocaties zijn en het gebruik maken van deze locaties/bedrijven behoorlijk prijzig is, is er nu een lasergame ontwikkeld welke het nu mogelijk maakt om thuis te lasergamen. Deze lasergame (van Light Strike) is betaalbaar en maakt het nu mogelijk om elke dag te lasergamen op welke plek je maar wil. Zo kun je van je achtertuin maar ook van je huis een super spannende lasergamelocatie maken, niet vergeten om het licht uit te doen!

Lasergame kopen

Waar vroeger lasergamen duur was en voor velen zelfs onbetaalbaar kan er vandaag de dag al een eigen lasergameset aangeschaft worden voor nog geen 50 euro. Deze instapmodellen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn een populair geschenk. Een lasergame kopen is dus een steeds aantrekkelijk aangezien het huren van een lasergame ongeveer net zo duur of zelfs duurder is. Het leuke aan een eigen lasergame aanschaffen is dat de lasergame uit te breiden is met verschillende guns, pistolen en geweren en daarnaast zijn er ook tal van accessoires beschikbaar voor de Light strike lasergame.

Nerf pistool

Is lasergamen niet jou ging? Misschien is een Nerf speelgoedpistool een leuk alternatief.