League Of Legends


Website

League of Legends
Website

Status


League Of Legends Game Play

League of Legends Tips


Tip #1

Tip Minions LOL

Focus op Farmen

Een paar "waves" minions is al snel meer XP dan een Kill. Focus je dus vooral op farmen. De beste spelers van een potje hebben vaak de meeste Minions! Video


Tip #2

Tip Runes LOL

Fix je Runes

Met de juiste Runes ben je VEEL sterker dan wanneer je de standaard Runes instellingen gebruikt. Zorg dat je voor al je favoriete champions custom runes pages klaar hebt staan. Check Runes


Tip #3

Tip items kopen LOL

Koop de juiste items

Koop items die geschikt voor je Champion en doe dit in de juiste volgorde. Zorg dat je weet hoe en wanneer je jouw items het beste kunt gebruiken. Check Items

League of Legends Clan

League of Legends team Nederland

League of Legends

Killz.nl heeft zijn eigen, Nederland sprekend,  League of Legends team. Wij spelen i.c.m. Discord en zijn ten alle tijden opzoek naar spelers die serieus LOL kunnen spelen. Wij spelen al een aantal jaartjes League of Legends inmiddels en willen nu graag een stap zetten. Naast een wereld top clan geweest te zijn op games als “Warrock“, willen we nu ook op League of Legends een poging doen om het serieus aan te pakken (lees: gamen). Ben je niet zo goed maar wel gezellig en kun je je volwassen gedragen? Ook voor de gezelligheid kun je bij ons terecht om een potje lol te spelen..

League of legends spelers gezocht

Zoals hierboven beschreven zijn wij op zoek naar (vooral goede) spelers.
Voor ranked/toernooi games kunnen wij enkel spelers gebruiken die MINIMAAL zilver (ELO) zijn. Brons spelers zijn wel welkom maar zullen bij toernooien en ranked games meestal buiten de boot vallen. Voor alle “lanes” zijn er momenteel nog (reserve) plekken vrij.. Zit een team vol dan is een nieuw team indelen altijd mogelijk, wel zullen de beste spelers doorgeselecteerd worden naar het best spelende team met het oog op ranked games en toernooien.

LOL spelen voor de fun

Omdat plezier en gezelligheid bij een gaming community hoort sluiten wij niemand buiten. Ook de beginnende en jongere spelers zijn welkom op onze Teamspeak server(s). Wil je graag ervaren hoe je League of Legends speelt als een prof of wil je gewoon gezellige LOL spelers ontmoeten? Kom dan gerust langs op onze TeamSpeak server en maak elkaar een betere L.O.L. speler..

Informatie over onze Nederlandse LOL spelers en Killz team(s)

Heb je info nodig of heb je een suggestie? Laat dan een reactie achter onderaan deze pagina en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

League of legends downloaden

Wil je meer lezen over deze uitgebreide Free to play game? Bezoek dan de officiële website via onderstaande links. Ga je registreren/downloaden?!
Let er op dat je de juiste League of Legends server kiest (EU-West ofwel EUW)

http://leagueoflegends.com

League of Legends Gaming Gear


#1 Low Budget

Toetsenbord & muis set

Trust GXT 845 Tural Nu Kopen


#1 Most Populair

Gaming gear League of Legends

Gaming Toetsenbord

Corsair K95 RGB Platinum Nu Kopen


#1 Must Have

Poster: Ahri - Sexy Nine Tailed Fox

League of Legends Wall-art! Verfraai je muur met deze sexy heldin uit de game League of Legends. Nu Kopen