Minecraft server
Minecraft server

Over Minecraft

 

 

Voor Minecraft zijn er vele public en private servers online te vinden. De grootste van de Benelux is Minecraft Server Lijst. Deze oudste en grootste Vote Site van Nederland en België lijst al jaren alle servers op van de Benelux en Europa. Wedden dat jij er jouw server op zult vinden?

Ben jij een Minecraft server eigenaar? Voeg dan zeker je server toe aan ServerPact. Naast Minecraft kun je ook uw gaming server van andere games aan deze site toevoegen. Er is eveneens mogelijkheid om te adverteren op deze vote site met Premium memberschap. Met meer dan één miljoen bezoekers per maand, gegarandeerd succes.

Ben jij een Minecraft speler? Dan zul je zeker op de Minecraft lijst een server vinden die jij tof vind. Nadat je alleen speelde, is het fijn om mee te bouwen aan de online community rond Minecraft. Naast de vele creative en survival servers, zijn er ook veel vernieuwende servers met unieke plugins die je kent van in andere games. Denk maar aan shooter plugins, story lines enz. Op de server lijst zijn enkel PC servers te vinden die 24/7 online zijn. Ideaal om te spelen wanneer jij er zin in hebt.