Nerf wapens kopen

nerf-pistool-kopen
NERF Logo

Nerf pistolen van Hasbro zijn super gewild onder de jongere onder ons. De NERF pistolen zijn vrij onschuldig en schieten slechts met foampijltjes of te wel schuimachtige kogels. De kogels richten geen schade of letsel aan en zijn veilig te gebruiken. Behalve de kinderen vinden vaak ook ouders het leuk om mee te doen met een potje nerfen. Lekker op elkaar schieten met een hoog amusementsniveau en daarbij ook nog eens actief bewegen 😉 Vind je de toch wel vrij krachtige gunpower van NERF toch iets te veel van het goede? Wellicht is een lasergame een leuk alternatief. Je hebt zelf Fornite Nerf pistolen!

TIP: Nerf pistool kopen - Leuk als cadeau!

nerf wapens aanbiedingen
Zeer geavanceerde NERF wapens verkrijgbaar!

Aanbod NERF wapens

Wat de NERF wapens zo leuk en gewild maakt? Dat is behalve de schietkracht, de kogelimpact (toch vrij gevoelig) en de grote afstand die de NERF kogels afleggen toch ook het grote aanbod aan wapenarsenaal wat er te koop is. NERF heeft de vraag goed aangevoeld en dan ook de meest prachtige en meest indrukwekkende NERF wapens uitgebracht. Van simpele pistolen tot aan vol automatische machinegeweren, kruisbogen en zelfs NERF miniguns. Je kunt het zo gek niet bedenken en NERF heeft er een model van. Een NERF kopen is wat je minimaal één keer gedaan zou moeten hebben!

Een kleine impressie van het NERF aanbod

Nerfpistolen voor elk budget

De echte pronkstukken van NERF zijn vrij prijzig maar wil je niet zoveel uitgeven aan een foam pistool? Dan zijn er ook imitatie NERF pistolen op de markt. Bij low budget winkelketens zoals de Action zijn bijvoorbeeld regelmatig zowel echte als nep NERF wapens te koop. Van NERF pistool tot aan NERF shotguns, voor minder dan 10 euro kun je bij de Action al een instapmodel kopen. Wel is de kwaliteit vaak minder bij de goedkopere varianten dus goedkoop = duurkoop?!

NERF voor-jong-en-oud

Nerf pistool kopen bij bol

Omdat bol ook andere ondernemingen de kans geeft hun producten te verkopen via de website is het aanbod NERF pistolen erg groot. Wat wil je nog meer? Bestellen bij een vertrouwde website en ook nog eens een groot aanbod met concurrerende prijzen. Wil je kijken naar het grote aanbod NERF wapens?

Klik hier om het hele NERF assortiment te bekijken op bol.com

NERF kopen met Hasbro 2 halen 1 betalen actie

nerf geweer
NERF geweer

Als je overgaat tot de aanschaf van een NERF wapen is het aan te raden om ff te checken of HAsbro geen speciale aanbieding of actie heeft omtrent de NERF pistolen. Er worden met regelmaat 2 halen 1 betalen aanbiedingen gehouden waarmee je het aankoop bedrag van je goedkoopste NERF wapen teruggestort krijgt op je bankrekening. Als deze actie loopt kun je de bon van je aankoop opsturen naar Hasbro. De bon mag van een willekeurige winkel zijn.Check hier of er een promo loopt bij Hasbro.