Project Torque


Steam

Project Torque @ Steam
Steam


Forum

Project Torque Forum
Forum

Project Torque Game Play


Project Torque Clan


Project Torque (voorheen Heat Online/Level-R) is een gratis multiplayer race game, met ongekend veel mogelijkheden. 
Er kan online worden geracet door de straten van Tokyo, de circuits van Duitsland, de Hongaarse en Mexicaanse off-road tracks, het Engelse platteland en zelfs  tot op de daken van Shanghai om maar een klein idee te geven van de mogelijkheden.

Je wint geld door te racen, waarmee je jou voertuigen kunt tunen, zowel visueel als onder de motorkap.
Zo kun je in jouw garage diverse voertuigen kwijt die je allemaal kunt voorzien van stickers, spoilers, velgen, rims, uitlaten en noem maar op, niks is te gek!

Deze game is echt de moeite waard om te proberen, aangezien de game gratis is te downloaden en te spelen.
Wel heb je enkele betaalde optie’s, zo zijn er een paar exclusieve racemonsters en special items alleen voor echt geld te koop. Maar wees niet getreurd, zonder geld uit te geven is deze game meer als de moeite waard!

Zo kun je een in-game een clan aanmaken en samen tegen andere teams racen, ook bestaat de mogelijkheid om te chatten zowel in een openbaar chatvenster als in een prive of clanchat.
Word lid van een crew (clan) en vecht je een weg naar de top in  de rankings of toernooien.
Elke wedstrijd worden er ook ervaringspunten verdiend die zorgen dat je level omhoog gaat waarmee je weer betere auto’s openspeeld.

Race met meer dan 50 modellen (BMW, Nissan, Honda, Subaru, Mazda, Toyota, Chevrolet etc.) dagelijks mee in 1 van de vele events die worden gehouden door de admins. In deze events kun je extra XP, geld, speciale items en zelfs auto’s verdienen! Van pit-poesen tot aan vlammende remsporen, niks is te gek deze game heeft het allemaal!

Ken je Need For Speed underground 2? Nou deze game heeft vrijwel de zelfde old school gameplay en grafische eigenschappen. Wacht niet langer kom gezellig op onze Discord (voice-)server en join onze crew!