ps4-dual-shock-controller-kopen

PS4 controller kopen?

De dualshock 4 is een goede draadloze controller met een ingebouwde speaker, headset aansluiting waarbij je ook oortjes kan gebruiken. De controller heeft een lange batterij duur. Hij ligt goed in de hand en heeft een led lamp aan de achterkant van controller. Het lampje aan de achterkant kan ook van kleur veranderen (In gta 5 is het zo als je politie achter je aan gaat knippert hij van rood naar blauw). met een touchpad ,een share knop en een opties knop. Maar voor  de rest is hij bijna het zelfde als de ps3 controller. De share knop kan je gebruiken om screenshots en videoclips te maken. Het is ook mogelijk om Live te gaan op Youtube en Twitch. De knoppen zijn makkelijk om in te drukken. Het enige nadeel is als je hem tegen de muur aangooit is hij heel snel kapot.

 

Goedkope ps4 controller

Stel je wilt een goedkopere PS4 controller kopen dan kan dat ook, nacon maakt ook prima controllers met een stuk lagere prijs, bestel hem hier! Hij is een stuk goedkoper met een goede kwaliteit. Het enige grote nadeel is dat hij niet draadloos is, maar de draad is wel 3 meter lang.

Stel je wilt 2 ps4 controllers te-gelijk opladen, hier een oplaad station met een goede kwaliteit en een oplaadtijd van 2,5 uur.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn de ps4 controllers niet op de ps5 te koop. De PS5 pre orderen kan binnenkort!