Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kopen

 Ghost-Recon-Breakpoint
Ghost-Recon-Breakpoint

Koop Ghost Recon hier!

Op het eiland Auroa is het onderzoek complex van de Tech miljardair: Jake Skell. Het Amerikaanse leger vindt het verdacht en stuurt soldaat Nomad er naartoe voor een onderzoek. Als zijn helikopter uit de lucht wordt gehaald door een hele groep van drones moet je je team terug vinden en het wordt een overlevingsgevecht. Maar de faciliteit van Jake Skell is overgenomen door The Wolves , een vijandige groep Ex-Ghosts onder de leiding van Cole D. Walker.
Het spel speelt zich af in bergtoppen tot het midden van de jungle waarbij je je kan camoufleren in de omgeving. In het spel komt PvE (player versus enemy) en PvP (Player versus player) voor waar bij je in de PvE met 4 vrienden kan spelen. Er zijn nieuw Features bijv: specialicatie’s waarbij je meer een sluipshutter bent. Je moet ook eten en drinken om je’hp en stamina’ te krijgen. Je moet ook wonden helen om te kunnen overleven. Als je een steile heuvel af gaat dan glijd je naar beneden en als je ‘stamina’ weg is kan dat schade oplopen. Er is ook een mogelijkheid om in het modder te rollen waardoor je minder snel zichtbaar bent.

 

Je kan het spel krijgen op?

Het spel komt uit op PC, PS4, Xbox en google Stadia en is uitgebracht door Ubisoft. Ubisoft heeft ook spellen uitgebracht zoals Rainbow Six Siege en Rainbow Six Extraction