Top 10 tips om te winnen in fortnite

Hier 10 tips om vaker te winnen in Fortnite Battle Royale van Killz Gaming Community

Fortnite tips

Top 10 tips om te winnen in fortnite

1. Niet onnodig schieten
In fortnite is het belangrijk om te schieten, maar doe het niet onnodig: stel je schiet ergens op en er is niemand verraad je snel jouw positie en wordt je sneller beschoten.

2. Nooit stilstaan
Je moet nooit stilstaan in een open vlakte, als je dat doet om bijvoorbeeld een med-kit in te nemen is het zo dat je een makkelijk doelwit bent, met 1 goede sniper shot ben je zo dood. Dus altijd als je even stil moet staan zoek dekking of bouw een hutje. Ook als je bomen hakt is het slim om heen en weer te springen.

3. Ga naar rustige plekken
Als je net fortnite speelt en je bent niet zo goed is het slim om naar rustige plekken te gaan, dan kan je rustig looten en is het zo dat je rustig kan beginnen. Je gaat dan vaak ook niet gelijk dood en hoef je je loot niet te delen met andere mensen.

4. Bouwen als je beschoten wordt
Stel je wordt beschoten moet je altijd bouwen, ookal is het maar 1 muur. Je bent dan een moeilijker doelwit en je hebt een beetje tijd om je klaar te maken voor het gevecht.

5. Zorg voor recources
Zonder recources kan je niet bouwen, en zonder te bouwen wordt je makkelijker beschoten, dus zorg dat je recources hebt! Je kan dan highground op zoeken en heb je een voordeel in een gevecht.

6. Blijf aan de rand van de cirkel
Als je aan de rand van de cirkel blijf waar de storm naartoe gaat kom je weinig mensen tegen, dus dan is er een kleinere kans om dood te gaan, je kan dan ook mensen opwachten die in de storm zitten, die mensen hebben dan vaak minder HP.

7. Neem healing mee
Neem altijd healing mee, want als je net een fight hebt overleeft en je hebt weinig hp, is het zo dat je nog altijd hp erbij krijgt. ookal is het maar 1 Shield!

8. Zorg voor highground
Het is slim om op bergen te zitten of op een gebouw want als je hoger dan je tegenstander zit is het moeilijker om geraakt te worden. Je hebt dan bijna altijd een voordeel maar pas op dat je niet dood gaat aan fall damage.

9. Reloaden
Zorg altijd dat je wapens gereload zijn na een fight, stel iemand schiet op je dan moet je wel gelijk terug kunnen schieten!

10. Raak het hoofd
Als je in een fight zit en je hebt een clean shot, schiet dan altijd op het hoofd, als je dat doet is het zo dat je wapen veel meer damage doet en soms is de enemy wel in een keer dood!

Fortnite tips video