Top 5 gaming headsets

Op zoek naar de beste gaming headset voor jouw budget? Van high-end tot low budget en best buy gaming headsets op een rij in een Top 5 gaming headsets lijstje!

HyperX Cloud II

De HyperX Cloud II is een extreem bekende headset onder PC en console gamers, deze headset heet 7.1 virtual surroud sound. Hierdoor kan je horen waar jouw tegenstanders zijn! Er zit een goede bass in, heeft een kabellengte van 1m en heeft een ingebouwde microfoon! Deze microfoon heeft ruisonderdrukking en is verwijderbaar. Met de prijs van 85$ is dit een hele goede koop!

Top 5 gaming headsets

Trust GXT 322B Carus Gaming Headset

De Trust GXT 322B Carus is een goede budget gaming headset, voor de prijs van 29,99$ is dit een hele goede headset. Deze headset heeft een 3.5mm jack dus als je hem op de PC wilt gebruiken heb je een splitter nodig en voor Xbox een headset adapter. Deze headset heeft ook een diepe bass, stereo geluid en een goede microfoon. Dit is dus de beste headset voor gamers op een budget van deze lijst.

Top 5 gaming headsets

ASTRO Gaming A50 Wireless

De ASTRO A50 is een high-end draadloze gaming headset met 7.1 surround sound. Deze headset heeft 15 uur gebruikstijd en heeft een station om hem op de laden. Deze headset kan je customizen met een modkit (exclusief) en is van extreem hoge kwaliteit. Ook kan je via de ASTRO Command Center Software de headset afstellen naar jouw keuze! Deze headset heeft een prijs van 279,00$, hierdoor is het de duurste headset op de lijst, maar ook de beste.

Top 5 gaming headsets

Razer Kraken Ultimate

De Razer Kraken Ultimate is een headset met 7.1 surround sound die extreem comfortabel is. Ook heeft deze headset RGB verlichting die afstelbaar is via Razer Synapse 3. De Razer Kraken Ultimate is van extreem goede kwaliteit en coole functies! Je kan de microfoon muten door op de microfoon te drukken, en heeft een scrollwheel om het volume aan te passen. Deze headset komt voor de prijs van 149$.

Top 5 gaming headsets

Steelseries Arctis 5

De Steelseries Arctis 5 is een headset met stijl, goed geluid en is heel comfortabel. Deze headset heeft surround sound met een ingebouwde microfoon. Ook heeft hij een kabel van 3 meter lang en heeft zelfs RGB verlichting! Deze headset kost €109 en is die prijs waard.

SteelSeries-Arctis-Pro-5