Als PC-gamer heb je een goede muis nodig. Zonder een comfortabele muis is je “aim” niet goed of krijg je na lange gaming sessies last van je hand. Vanwege dit probleem geeft Killz Gaming Community jou de top 7 gaming muizen! Met deze lijst krijg je een idee over welke muizen goed zijn om te gamen. Misschien helpen wij wel beslissen welke DPI muis jij gaat kopen.

Logitech G502 HERO

De Logitech G502 HERO is de bestverkopende muis op de markt. Met een prijs van €59,99 is dit perfect voor de casual gamer. Ook heeft hij 11 programmeerbare knoppen en via Logitech G-hub kan je ook de kleuren van het licht aanpassen. De muis is 121g en heeft gewichten die samen 3,6gr extra geven! Deze muis heeft een DPI van tot wel 25000. Deze muis is perfect voor mensen die Shooters en MMO RPG spellen spelen.

De beste gaming muizen

Logitech G203 LIGHTSYNC

De Logitech G203 LIGHTSYNC is één van de beste budget muizen die er is, voor de prijs van €32,99 is dit een hele goede muis. Deze muis kan wel tot 8000DPI ingesteld worden en het licht kan van kleur worden verandert door Logitech G-hub. Deze muis is dus perfect voor de beginnende gamer. Ook heeft deze muis 6 programmeerbare knoppen die extreem handig kunnen zijn in MMORPG’s en shooters.

G203-Lightsync-kopen

 

Glorious Model O

De Glorious Model O is een van de lichtste gaming muizen verkrijgbaar. Deze muis weeft maar 67gr en kan tot wel 12.000DPI aan, hierdoor is dit de perfect muis voor shooters. Deze muis wordt gebruikt door meerdere pro Fortnite spelers, CSGO Pro spelers en heel veel andere gamers, deze muis kost rond de €63.

Glorious Model O

Razer Naga Trinity

De Razer Naga Trinity is een best wel aparte muis. Met deze muis kan je kiezen tussen 3 zijpanelen. Ook heeft deze muis mechanische switches in de knoppen waardoor je nooit last hebt van misclicks. De 3 zijpanelen zijn allemaal anders, de ene heeft 2 zijknoppen die perfect zijn voor shooters, terwijl de andere 7 heeft! De laatste zijkant heeft er zelfs 12. Hierdoor is de muis perfect voor shooters, MMORPG’s en andere spellen zoals League of Legends. De muis heeft een prijs van €75 Net zoals de G502 is deze muis best wel zwaar, hij weegt 120gr.

Koop de Razer Naga Trinity hier!

SteelSeries Rival 5

De Steelseries Rival 5 is een ‘jack of all trades’, deze muis is perfect voor elke genre games. Ook is de muis best wel licht met een gewicht van 85gr. Deze muis kan wel tot 18000 DPI, heeft 9 programmeerbare knoppen. De sensor is extreem accuraat, al deze dingen kan je afstellen in de SteelSeries app. Deze muis kan je kopen voor ongeveer €69.

Steelseries-rival-5

 

Razer Viper Ultimate

De Razer Viper Ultimate is de duurste muis op deze lijst. Met een prijs van rond de €140. Maar is ook de enige linkshandige muis, want deze muis heeft aan beide kanten zijknoppen. Ook is hij draadloos, heeft tot 20000DPI, heeft hij mooie belichting, programmeerbare knoppen en hij weegt maar 74gr! Deze muis komt ook met een RGB oplaaddock. Je krijgt waarvoor je betaalt!

razer-viper-ultimate

 

Corsair Ironclaw RGB

De Corsair Ironclaw is perfect voor mensen met grote handen. Ook heeft deze muis tot wel 18000 DPI en kost maar €50. Ook heeft deze muis 7 programmeerbare knoppen, rechthandig, en is ook heel handig voor ‘claw’. Ook is hij verlicht door een RGB Corsair licht en zijkanten. Dit is een aanrader!

 

Ik hoop dat deze top 7 jou geholpen heeft! Heb je vragen of opmerkingen? Join onze discord! Vergeet ook niet om onze andere pagina’s te bekijken en veel succes met het kopen van jouw nieuwe gaming muis!