USB Kopen goedkoop

Koop een USB stick hier!
Alles over USB Sticks (Universal Serial Bus Stick)

USB stick nodig? Lees er alles over en koop de goedkoopste Universal Serial Bus-stick of ga voor een u.s.b. stick met grotere opslagcapaciteit.
USB Sticks zijn er in alle soorten en maten omdat ze voor veel toepassingen geschikt zijn en dus erg veel vraag naar is. Of het nu is om je data zoals huiswerk, priv√© gegevens of media in op te slaan of als uitbreiding voor personal computer, tablet of laptop geheugen, een USB Stick is altijd makkelijk! Wist je dat je voor een paar Euro’s al een paar gigabytes aan mobiele opslag ruimte hebt? Aangezien de meeste usb sticks erg compact zijn kun je het makkelijk bij je dragen zodat je jou usb stick overal en altijd bij de hand hebt om in een televisie, dvd speler, stereotoren of computer met usb aansluiting te steken. Zo heb je bijvoorbeeld altijd jouw favoriete foto’s muziek en films bij je. Erg praktisch om bij de hand te hebben zo’n usb stock! Het handige van USB sticks is naast het kleine formaat ze in tegenstelling tot externe hardeschijven geen aparte stroomvoeding nodig hebben.


De productie van USB Sticks in de fabriek

USB Sticks: Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit van USB sticks is bijna grenzeloos, zo zijn er usb sticks te koop van wel 1 terabyte (zoals de Kingston¬†DataTraveler HyperX Predator 3.0 ) ! Dat is ongelofelijk veel opslagruimte voor jou data, zo kun je een hele bibliotheek aan e-books, een ¬†videotheek aan films of een hele biografie aan foto’s bij je dragen! Helaas is de prijs van een 1 terabyte usb stick behoorlijk en moet je al snel denken aan vele honderden Euro’s.. Gelukkig kun je met een wat kleinere usb stick ook goed uit de voeten want een usb stick van bijvoorbeeld 256 GB (gigabyte) heb je “al” voor zo’n 100 Euro. Is dat boven je budget? Geen probleem want voor nog geen 10¬†Euro heb je al “instapmodellen” van een 4, 8 of 16GB.

 

Een USB stick ook leuk als cadeau

USB stick (Universal Serial Bus Stick)
USB stick (Universal Serial Bus Stick)

USB Sticks ter grote van een bankpasje, USB sticks in modern of retro design, USB sticks verwerkt in een sieraad, je kunt het zo gek niet bedenken en er is wel een USB Stick van op de markt. Een usb stick is bijvoorbeeld ideaal als relatiegeschenk voor bedrijven maar ook leuk als cadeau voor een tiener die veel met computers bezig is. Of een ketting met een sieraad er aan waar een usb stick in zit verwerkt dmv een klepje of dopje, erg makkelijk om je cv, gegevens of medische gegevens bij je te dragen.

Wil je een usb-stick aanschaffen? Met jaren ervaring raden wij vol vertrouwen de multimedia webshop van het Duitse Conrad aan! Naast een groot assortiment een erg leuke webshop welke alles qua technische snufjes en gadgets in huis heeft, naast multimedia ook andere dingen zoals auto benodigdheden en gereedschappen.

Koop een USB stick hier!