Valorant, wat is het?

valiant

Wat is Valorant?

 

Valorant, is een van de nieuwere First person shooter games die razend popualair is. Het spel is een mix van Counter-Strike:Global Offense/Warrock, League of Legends met de graphics style van Overwatch.

Je speelt als een champion met 4 verschillende abilities net zoals in league of legends, een van deze abilities is je ultimate en is sterker dan alle andere abilities. Elke character heeft andere soorten abilities en heeft een andere rol in het spel. Aan het begin van elke ronde kan je wapens en die abilities kopen. Als je bij het aanvallers team zit dan heeft 1 persoon in jouw team de “spike”, deze Spike is te vergelijken met een bom. Deze Spike moet je plaatsen bij een site, het verdedigende team moet dit voorkomen en de “spike” ontmantelen. Hiermee heb je meerdere rondes, elke ronde krijg je nieuwe kansen en uiteindelijk verander je van positie. De wapens van Valorant zijn vergelijkbaar met de wapens van CSGO. Je hebt bijvoorbeeld 2 snipers, deze zijn gebaseerd op de SSG en de AWP. Ook heb je de Phantom en Vandal deze zijn vergelijkbaar met de AK en de M4A1-S. Dus als je een CSGO speler bent zal dit spel bekend maar verfrissend zijn. Net zoals CSGO is dit spel langzamer dan run ’n gun spellen zoals Battlefield en Call of Duty.

Wie heeft Valorant gemaakt?

Valorant is ontwikkeld door Riot Games en is uitgebracht op 2 juli in 2020, het spel is alleen speelbaar op Windows en is nog steeds gratis te spelen!

Valorant closed Beta krijgen

 

 

Valorant E-sports team

Bij killz hebben wij dus ook een eigen clan, dit is een Fortnite clan maar we gaan ook uitbreiden naar Valorant! Join onze discord! en je weet dan als eerste wanneer de clan uitbreid naar valorant!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.