Virtual reality bril kopen

Virtual reality bril kopen? Een virtual reality bril aanschaffen is een wens van velen.. Dé virtual reality bril (VR-bril), ook wel een VR-headset genoemd staat nog in zijn kinderschoenen maar is dé verwachte revolutie op computer en gaming gebied in 2017. De aanschafprijs is erg hoog en de beschikbare applicaties hebben veel last van kinderziektes-/gebreken, zogeheten bugs.

Virtual reality bril kopen
2017 Trent : een Virtual reality bril kopen

Als je een zogenoemde VR-bril koopt kun je als één van de eerste in de grenzeloze virtuele wereld van de Virtual Reality-bril begeven. Met een virtual reality bril kun je games, films maar bijvoorbeeld ook voetbal bij Fox Sports beleven of je er echt bij bent( of zelfs in betrokken bent). Het mooie aan een virtual reality is dat zodra je de bril opzet je al snel bent vergeten dat het een virtuele wereld is waar je naar kijkt. Het heeft natuurlijk even nodig voordat je geestelijk overtuigd bent van de visuele nep-werkelijkheid maar uiteindelijk is de beleving van een VR-bril behoorlijk realistische en intens. Doordat de ontwikkeling van betreffende “Virtual reality headsets” nog vol op in gang is, is de de keuze van aanschaf nog vrij gering.. Buiten het feit dat je met een VR-headset een zeer krachtige Personal Computer nodig hebt zijn er nog maar enkele VR brilmodellen op de markt. De beste qua prijs-/kwaliteit verhouding is voor vele waarschijnlijk toch wel de PS4 versie: de “Sony PlayStation VR”. Hier een overzicht van de beschikbare producten via bol.com:

Nu VR kopen of nog ff wachten?

Ondanks dat de ontwikkeling nog in de kinderschoenen staat zijn de virtual reality brillen (hardware) goed ontwikkeld en zijn de gebreken vooral te zoeken aan de softwarekant. Je kunt er dus voor kiezen om al een VR-bril aan te schaffen en één van de eerste te zijn die van je vrienden de beleving van zo’n bril kan (laten) ervaren! Wel zullen de prijzen in der loop van de ontwikkeling naar verwachting flink dalen. De prijzen van 400-700 euro zullen in der loop ter tijd wel zaken tot zo’n 200 euro maar tegen die tijd zullen het gros van je vrienden, net als nu op smartphone gebied, er allemaal één gaan kopen. Of jij het waard vind om nu al een bril aan te schaffen? Wij denken van wel!!

Is een VR bril kopen voor jou nog niet weggelegd?
Misschien is dit een leuk alternatief
https://killz.nl/lasergame-kopen-goedkoop-lasergamen/

Gameplay Virtual reality bril playstation 4

VR bril PS5 kopen

Binnenkort kun je de PS5 kopen. Wil je na de PS5 pre order ook een VR bril voor de Playstation 5? Waarschijnlijk zijn de VR brillen gewoon te gebruiken.

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.