Warrock

Wat is Warrock?

Warrock is een fast-paced First Person Shooter game! Hierbij heb je verschillende gamemodes! Je hebt een zombies gamemode waarbij je als een team van 4 zombies moet afslachten en voor een tijd moet overleven! Je hebt ook een Close-Quarters combat (CQC) gamemode, dit is een player vs player (PvP) gamemode waarbij je in een redelijk kleine map met 2 teams elkaar moet neerschieten! Ook kan je een bom planten die iedereen vermoord als hij niet op tijd geplant wordt. Als laatste heb je een game mode die vergelijkbaar is met CQC, hierbij moet je verschillende basissen veroveren in een grote map. Hierbij kan je gebruik maken van tanks, helicopters en vliegtuigen.

Warrock Game Play


Steam

Project Torque @ Steam
Steam

Status
Warrock Clan


Wij hebben al sinds 2005/2006 een Warrock Clan. Na enkele reorganisatie’s waren we in 2008/2009 onder de naam Da Pro (Dutch Angels Pro) een redelijk professionele clan die goede resultaten boekte en naamsbekendheid heeft opgebouwd.

Door het slechte management van het spel is het helaas vaak “onspeelbaar” geweest. Hackers, lag en slechte support speelde de hoofdrol.

Gelukkig is het spel inmiddels meerdere keren overgenomen en zijn de vooruitzichten enigszins positief. Het spel is nu te downloaden via Steam.

Door de honderden clan members die wij in de loop der jaren hebben gehad en door de snelle gameplay van Warrock, hebben wij na al die jaren nog steeds members online die een potje Khali ed. komen spelen.

Meedoen? Join onze Discord server!Warrock Clan

Warrock trophies die wij in teamverband hebben behaald in 2008.