Xbox Series X

Sony komt dit jaar met een nieuwe console, de playstation 5, maar ook Microsoft. De Xbox series X, de Xbox series X is 3x zo krachtig dan de Xbox One, hier zijn alle feiten van de Xbox series X op een rijtje. Xbox series X kopen? Dat kan hier ook!

 

 

 

Microsofts Xbox Series X
Microsofts Xbox X Serie

 

Xbox X serie Specificaties

De Xbox series x is extreem krachtig en wordt waarschijnlijk krachtiger dan de playstation 5. Met een custom Ryzen zen 2 8 core CPU krijg je wel  3.8 GHz! De Xbox heeft ook 12 teraflops en 52 CUs. Hij heeft ook net als de PS5 16 GB GDDR6 geheugen. Als opslag voor je games krijg je ook nog 1 TB geheugen waardoor je genoeg spellen kunt spelen zonder dat je andere spellen hoeft te verwijderen. Je kan dit ook boosten door een speciale SSD erin te doen en dan krijg je wel 2 TB!

De beeld kwaliteit is 4K UHD Blu-Ray Drive waarbij je op 4k 60 FPS aan kan, als het geen 4k kan hij wel 120 FPS. Het is ook zo dat als je een ander spel wilt spelen dat je geen laadscherm hebt maar dat je dan gelijk bent waar je gebleven bent. Ook als je 5 spellen achter elkaar speelt. Dat is dus heel efficient.

 

XBOX X Release games

Kwa games zijn er nog niet zo veel release games voor de nieuwe xbox maar er zijn een paar games die al zeker zijn:

Cyberpunk 2077, Gods & Monsters, Halo Infinite en Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine 

X Controller

Je kan natuurlijk niet gamen zonder controller, de controller van deze console lijkt heel erg op de xbox elite controller. Voor de rest is er bijna niks nieuws over bekend.